Területfejlesztés hírek

Befektetésekről is tanácskoznak a China High-Tech Fair-en

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM), a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) és a China High-Tech Fair Szervezőbizottsága (CHTF) rendezi meg Budapesten a 'China High-Tech Fair 2012' nevű rendezvényt.


2012. június 26-án a Ramada Resort Aquaworldben a területfejlesztésben kulcsfontosságú szerepet betöltő beruházási, befektetési lehetőségekről is tanácskozni fognak.


A fórumon részt vesz Matolcsy György Nemzetgazdasági miniszter és Gao Jian, a Kínai Népköztársaság Magyarországi Nagykövete is, a moderátor pedig Pető Ernő, a ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamara elnöke lesz.

 

Matolcsy György

Az üzleti fórumon Matolcsy György Nemzetgazdasági miniszter is beszédet mond 

ChenBiao, Shenzhen alpolgármestere után Luo Lei, Kínai Népköztársaság Kereskedelmi Minisztérium Mechanikai, Elektronikai és High-Tech Ipar Fősztály főosztályvezető-helyettese is beszédet mond az eseményen. Majd Rogán Antal, Budapest 5. kerületének polgármestere köszönti a résztvevőket.

Befektetésekről tanácskoznak a China High-Tech Fair-en

Kétoldalú tárgyalásokra is sor kerül magyar és kínai cégek közöttA prezentációk sorát Wang Xue-wei, China High-Tech Fair Szervezőbizottságának alelnöke, Shenzheni Önkormányzati Bizottság Kínai Népi Politikai Konzultációs Fórum alelnöke nyitja meg Shenzhen befektetési környezetének ismertetésével.

Az előadásokat követőn magyar és kínai cégek előadásait hallgathatják meg az érdeklődők, akik utána  kétoldalú tárgyalásokat is folytathatnak annak érdekében, hogy a jövőben közös vállalkozásba, beruházásba foghassanak a területfejlesztés érdekében.