Területfejlesztés hírek

Sirokon is elkezdődhetett a Nagyvállalati Beruházás

A Nagyvállalati Beruházás Támogatási Program már 110, elsősorban hazai tulajdonban lévő beruházást tudott tudott támogatni, és a jövőben több további vállalat beruházásának segítését is tervezik.
Azzal, hogy új technológiákat alkalmaznak és bővítik a kapacitásukat a nagyvállalatok hozzájárulnak a költségvetés növekedéséhez. Így a nagyvállalatok fejlődésével párhuzamosan nő a magyar gazdaság is.
 
A Mátrametál Kft. törekvései összhangban vannak a kormány elképzeléseivel, mivel nagy hangsúlyt helyez kutatás fejlesztésre és a termékeinek a minőségére, hogy ezzel is erősítse a versenyképességét.
 
A pénzügyminiszter elmondta, hogy a Sirokon lévő vállalat 3,6 milliárdos fejlesztésének a felét a kormány finanszírozta.


Beruházás
A Mátrametál Kft. folyamatosan erősíti versenyképességet! 


Heves megyében a munkaerő növekedéséhez hozzájárult a Munkahelyvédelmi Akcióterv is, amivel 2017-ben mintegy 20 ezer munkavállalót tudtak foglalkoztatni és a megyében lévő vállalkozásoknál közel 200 millió kedvezményt is hagyott a kormány.
 
Ha a kis- és középvállalatok hatékonyan tudnak együtt működni, eredményesebbek és versenyképesebbek lesznek a piacon. Így egy nemzetközi versenyben könnyebben tudjuk megállni a helyünket.
 
A költségvetés egyensúlyban van, mivel a különböző adókedvezmények és áfa csökkentéseket ellensúlyozza a gazdaság növekedése. Tehát a családtámogatási projektek és az életminőség javítására tett intézkedések mellett jut forrás a beruházásokra is.