Területfejlesztés hírek

Mire figyeljen ajtókilincs rendelése esetén?

Az ajtókilincs kiválasztása nem is olyan egyszerű feladat, mint azt sokan elsőre gondolnák. Rengeteg olyan szempontot kell figyelembe vennie, amelyek hatékonyabbá és gyorsabbá tudják tenni a vásárlás folyamatát. Online webáruházunk, a kilincs.hu részletes leírásokkal és fényképes szemléltetőkkel segít Önnek a döntésben.  
Legyen szó beltéri vagy kültéri ajtókilincsekről, kínálatunk termékei között Ön is megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő típusokat. Ajánlatainkat a vásárlók igényeinek figyelembevételével állítottuk össze, így valóban gazdag és változatos készletekkel várjuk szeretettel. 

Megbízható ajtókilincs márkák a garancia jegyében

A termékeink mellé általában 3 vagy 5 év garanciát adunk és olyan elismert gyártók kilincseit forgalmazzuk, mint például a Bussare. Ennek két fő kilincs típusa, a Comfort és a Classic is megtalálható a kategória kilincsei között. 

Emellett a webshopunkat böngészve, a Maestro, a Hoppe, valamint a Handline gyártók kilincseivel is részletesebben megismerkedhet. Ha még nem biztos abban, milyen kilincset szeretne otthonában látni, érdemes több időt szánni az ajánljatok áttekintésére. 

Az ajtókilincs színvariációi

Az ajtókilincs színe éppolyan lényeges szempont, mint a minőség, hiszen fontos, hogy az ajtó stílusához illő kilincset vásároljon. Erre sokan nem gondolnak, pedig az otthonosság érzése pont ilyen apróságokon múlik. 

Webshopunkban Ön többféle lehetőséggel találkozhat. Vannak klasszikusabb változatok, mint például a króm, az alu ezüst, vagy az antracit. Ezek a letisztult és elegáns megjelenésük miatt szinte bármilyen ajtó dizájnjához passzolnak. 

Az antik bronzozott réz vagy a rusztikus bronz ajtókilincs típusok főleg a régi, koptatott hatású ajtókon mutatnak jól. Természetesen új ajtókra is szerelhetők, amennyiben azok megjelenése nem üt el élesen a kilincsek stílusjegyeitől. 

Dizájn tényezők 

A weboldalunkon megtalálható szűrő segítéségével villámgyorsan megadhatja azokat a stílus paramétereket, amelyek alapján a rendszer kikeresi Önnek a kívánt kilincseket. A rusztikus ajtókilincsek mellett klasszikus és modern kilincseket is kínálunk. Önnek nincs más teendője, mint kényelmesen kiválasztani azokat, amelyekre szüksége van. 
Ajtókilincs típusok

A hagyományos, hosszú slittes kilincseken túl napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a rozettás kilincsek. Ezeknek két típusa létezik, a kör és a négyzet rozettás. Sokan azért kedvelik, mert minden zárszerkezethez illenek, így a vásárlás előtt nem kell külön méréseket végezni. Ráadásul rendkívül jól mutatnak minden ajtón, így Önnek sem szükséges órákig gondolkodnia azon, vajon illik a kilincs az ajtóhoz. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, nézzen szét ajánlataink között még ma!