Területfejlesztés hírek

Spaces: A tér és idő tökéletes koncepciója

A cikk Budapest legnagyobb irodahálózata, a Regus Magyarország és a Spaces irodaközpont támogatásával készülhetett el.A „Spaces” azaz, „terek” szó tökéletesen leírja az IWG égisze alatt működő irodaszolgáltatót. Egyszerre biztosít egy professzionális, mindent igényt kielégítő fizikai teret egy vállalkozás számára, és enged „teret” a bérlő vállalkozásának és fantáziájának.

Ugyanakkor „térfüggetlen” is, hiszen világszerte több száz irodakomplexumban kínálja szolgáltatásait az összes ügyfelek számára, mintha a világ egy nagy iroda lenne, amelyben kedvére sétálhatnak az ügyfelek.  A szolgáltatások ráadásul minden országban ugyanannyiért érhetőek el.

Érdemes elolvasni a világ számos országban jelen lévő és sikerrel működő Uber egyik alkalmazottjának véleményét.

„A Spaces rugalmasságát nehéz legyőzni. Ez a legmagasabb szintje a komfortnak, tökéletes terep ahhoz, hogy bővítsük vállalkozásunkat” - mondta Casper Oppenhuis de Jong, a fuvarozó cég Marketing Managere.

A terek szabad megválasztása nem csak „nagyban” működik, az irodaházakon belül sincs megkötés, mindenki annyi helyiségért fizet, amennyit használni akar. Ez lehet néhány négyzetméter, de több száz is. A szabadság mellett ott van az állandóság, amit a Spaces minősége képvisel. A szolgáltatások magas színvonala  vonzó egy bérlőnek, hisz egyfelől garancia a minőségre, másfelől, ő maga is „kölcsönveheti” a professzionális környezetet, amikor ügyfelet fogad.

„Ügyfeleinket mindig lenyűgözik az a közeg, amiben fogadjuk őket” - ezt már Kerrie Finch, a Finch Factor alapítja nyilatkozta a Spaces-ről. 

A rugalmasság nem csak térben, de időben is jelen van a Spaces-ekben, hisz az ügyfél annyi időre bérel irodát, nem „egy életre” kell aláírni, csak annyira időre, amennyit valóban használja az ügyfél.

A szabadon megválasztott időintervallumban viszont kitárulnak a „terek”, a Spaces mindenki számára elérhető, szupergyors wifit és kávét biztosít, hogy az agy is működésbe lépjen. Ezen túl igazából az ügyfélen múlik, hogy mit vesz igénybe, a Spaces sportprogramokat ugyanúgy kínál, mint catering szolgáltatásokat, de lehetőég van akár az öltöny kitisztíttatására is.

A szolgáltatások hamarosan a Corvin-negyedben és a Váci úton is elérhetőek lesznek, szeptemberben ugyanis ezeken a helyszíneken nyílik meg a Spaces két új irodaháza.